Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα www.alpe.gr. Θέλοντας να κάνουμε την περιήγηση σας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και πιο ασφαλή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τους όρους χρήσης αυτής της ιστοσελίδας, οι οποίοι μπορεί να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας ανήκει στην ALPETOURS Ε.Ε. εξ ολοκλήρου και διαχειρίζεται από την ίδια. Όλα τα στοιχεία, που συνθέτουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ALPETOURS Ε.Ε. και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για προσωπική χρήση, απαγορεύοντας στον οποιονδήποτε την οικειοποίηση, αναπαραγωγή και πώληση τους. Υπεύθυνη για τη δημιουργία της ιστοσελίδας είναι η εταιρία OpenWare. Τα εμπορικά σήματα της ALPETOURS Ε.Ε. είναι κατοχυρωμένα και αποτελούν, επίσης, πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε άλλον λόγο, πέραν της προσωπικής χρήσης.

Η ALPETOURS Ε.Ε. αποποιείται κάθε ευθύνης για οποιαδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκληθεί από τη χρήση της ιστοσελίδας., καθώς και των εξωτερικών συνδέσμων (links), που περιέχονται στη ιστοσελίδα της www.alpe.gr. Παράλληλα, η ALPETOURS Ε.Ε δεν έχει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σελίδων των εξωτερικών συνδέσμων.